Sony Xperia Z5 - Telefonimi nga Mesazhimi

background image

Telefonimi nga Mesazhimi

Për t'i telefonuar dërguesit të një mesazhi

1

Nga Ekrani bazë, trokitni lehtë te dhe më pas gjeni dhe trokitni lehtë te .

2

Trokitni lehtë te një bisedë dhe më pas trokitni .

Për ta ruajtur numrin e një dërguesi si një kontakt

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë dhe më pas gjeni dhe trokitni lehtë .

2

Trokitni lehtë tek ikona pranë numrit të telefonit dhe më pas trokitni lehtë

RUAJ.

3

Përzgjidhni një kontakt ekzistues ose trokitni lehtë te

Krijo një kontakt të ri.

4

Modifikoni informacionet e kontaktit dhe trokitni lehtë

RUAJ.